Gündem

İstanbul’un yanı başı! Beyaz örtüyle kaplandı

Bolu’da hava sıcaklıkları düştü. Kentte iki gündür aralıklarla devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kentin yüksek kesimlerinde sağanak, yerini kar yağışına bıraktı.

Kar yağışının aralıklarla devam ettiği 2 bin 200 metre yükseklikteki Kartalkaya Kayak Merkezinde akşam saatlerinde yağışın etkisini kaybetmesi bekleniyor. Kartalkaya Kayak Merkezinde yağan kar, beyaz örtü oluşturdu.

İlginizi Çekebilir

GUMUŞHANE

Gümüşhane’nin yüksek rakımlı yaylaları, gece etkili olan kar yağışıyla birlikte kış mevsimini karşıladı. Özellikle bin 750 metre ve üzerindeki bölgelerde kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı.

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıkların aniden düşmesiyle sonbaharın son günlerinde gerçekleşen kar yağışının ardından özellikle Zigana, Çakırgöl, Taşköprü, Kazıkbeli ve Kürtün ilçesindeki yaylalar beyaz örtüyle kaplanarak kış manzaraları sundu.

Soğuk havanın etkisine giren kentin yüksek kesimlerindeki kar yağışının aralıklarla birkaç gün daha etkili olacağı tahmin ediliyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK ATATÜRK HEYKELİ SİSLER ARASINDA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Artvin’de bulunan dünyanın en büyük Atatürk heykeli, etkileyici bir doğa olayı sırasında hızlı çekim tekniğiyle görüntülendi. 22 metre yüksekliğinde ve 60 ton ağırlığındaki dev Atatürk heykeli, sislerin arasında kaybolarak izleyenlere büyüleyici bir manzara sundu.

Meteoroloji yeni haritayı saat saat paylaştı! Bu bölgelerde kuvvetli yağış bekleniyor

Heykelin yanında yer alan, 60 metre uzunluğundaki direğe asılı 216 metrekarelik Türk bayrağı da sislerin içinde adeta gözden kaybolarak etkileyici görüntüler oluşturdu.

Doğa ve tarihin buluştuğu bu özel anlar, hızlı çekim tekniği sayesinde sislerin heykeli yavaş yavaş kaplayışını net bir şekilde gözler önüne serdi.

Gündem Haberler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu