Gündem

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu’ya “hayasızca hareketler” suçundan soruşturma: Polis merkezine götürüldüler!

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'ya

Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun bir eğlence mekanında çekilen görüntüleri tepkilere neden olmuştu. Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu hakkında “hayasızca hareketler” suçundan resen soruşturma başlatıldı. Polat ve kardeşi Sıla Doğu ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında kardeşi Sıla Doğu ile kameralar önündeki hareketleri nedeniyle Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında soruşturma başlatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında basın yayın organlarında çıkan haberler, sosyal medya platformlarındaki videolar incelendi.
Polat ve Doğu kardeşler hakkında TCK’nın 225. maddesinde düzenlenen ‘Hayasızca hareketler’ suçundan re’sen soruşturma başlatıldı. Dilan Polat ve Sıla Doğu ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Dilan Polat, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme” ile “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında 19 Ağustos’ta tahliye olmuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu