Magazin

Son Dakika: Dünyanın en yakışıklı 10 erkeği kimler?

Aaron Taylor-Johnson bir sonraki James Bond olabileceği yönündeki söylentilere yanıt vermişti. Aralarında James Pryce, Pierce Brosnan ve George Lazenby’nin de bulunduğu eski Bond yıldızları Sınır Tanımayan’ın oyuncusuna desteklerini sunarak onun doğru aday olabileceğine inandıklarını belirtmişti. Bir galaya katılan ünlü oyuncuya ‘Bond hakkında soru sorulmasından bıkıp bıkmadığı’ soruldu. Ünlü oyuncu yanıt olarak, “Siz bu soruyu sormaktan bıktınız mı?” demişti.

İSTANBUL’A GELMİŞTİ

Aaron Taylor-Johnson, Fuze filminin çekimleri için geçtiğimiz ay İstanbul’a gelmişti. Kaptan Amerika: Kış Askeri ve Yenilmezler: Ultron Çağı filmlerinde canlandırdığı Pietro Maximoff karakteriyle bilinen Aaron Taylor-Johnson filmde başrolde.

EN YAKIŞIKLI ERKEK OLDU

Antik Yunan güzellik ölçütlerine dayanan bir araştırmaya göre, geleceğin James Bond’u olmaya aday gösterilen oyuncu Aaron Taylor-Johnson dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi.

İŞTE SIRALAMA

1- Aaron Taylor-Johnson

2 – Lucien Laviscount

Emily In Paris’in yıldızı son dönemin en popüler isimlerinden

3 – Paul Mescal

Ünlü oyuncu “‘Aftersun’ı Ölüdeniz’de çektik, kimse beni tanımadı” demişti.

4- Robert Pattinson


Twilight filminde canlandırdığı Edward Cullen karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Robert Pattinson ile Suki Waterhouse ilk bebeklerini bir süre önce kucaklarına almıştı.

5 – Jack Lowden


6 – George Clooney


7 – Nicholas Hoult

8 – Charles Melton


9 – İdris Elba


10 – Şahrukh Han


Gündem Haberler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu